NOU: Se pot face plati online cu cardul!

Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului LC ELECTRIC PLUS. Vizitarea sau folosirea (cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest Site (denumita in continuare Utilizator) confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site.

LC Electric este un site proprietatea firmei S.C. LC Electric PLUS SRL , persoana juridica romana infiintata legal in anul 2005 si avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Identificare: RO17135061; Registrul Comertului: J35/121/2005 S.C. LC Electric Plus SRL isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile.

1. Definitii

"Utilizator"- persoana fizica / persoana juridica sau alta entitate juridica ce acceseaza site-ul LC Electric Plus indiferent de scop.

"Cumparator" - persoana fizica / persoana juridica sau alta entitate juridica ce emite o comanda.

"LC Electric Plus", "vanzatorul", "noi", ";site-ul", - Societatea comerciala LC Electric SRL avand sediul in Sannicolau Mare si serviciile oferite prin intermediul site-ului LC Electric Plus.

"Bunuri si Servicii" - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

"Comanda" - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

"Contract" - o Comanda confirmata de catre Vanzator.

"Drepturi de proprietate Intelectuala" - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

"Specificatii" - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

2. Despre documente

Prin lansarea unei Comenzi electronice sau telefonice pe site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Daca Vanzatorul confirma Comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Confirmarea Comenzii se face telefonic sau electronic (e-mail).
Preturile produselor din comanda sunt valabile 2 zile lucratoare de la data inregistrarii comenzii.

Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

3. EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI

a. Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;

b. Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;
Imaginile produselor sunt exemplificative; produsele pot sa difere de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul etc

c. Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea "contact". Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

5. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator.

De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea LC ELECTRIC ELECTRIC PLUS SRL si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

Puteţi prelua, citi sau imprima orice informaţie de pe acest site, cu condiţia să reproduceţi fiecare dintre adnotările despre drepturile de autor sau alte adnotări despre drepturile de proprietate conţinute in orice informaţie pe care o preluaţi de pe site. Totuşi, nu aveţi dreptul de a distribui, modifica, transmite, refolosi, republica sau folosi conţinutul site-ului pentru scopuri publice sau comerciale, incluzand aici textul, imaginile, sunetul, video, fără permisiunea scrisă a LC ELECTRIC PLUS SRL.

6. CONFIDENTIALITATE - PUBLICITATE

Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului / Comenzii si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris la Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste.

Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

7. FACTURARE - PLATI

Preturile produselor si serviciilor afisate in cadrul site-ului LC ELECTRIC PLUS SRL includ T.V.A. conform legii in vigoare.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii precum şi orice alte documente legate de plati, inclusiv in format electronic, prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator.

In cazul produselor aduse pe baza unei comenzi speciale si la comenzile care au valoarea de peste 2000 lei este necesara achitarea unui avans avand la baza o factura aferenta.

8. RISCURI SI RESPONSABILITATI

a. Livrare

Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciile pe teritoriul Romaniei.

b. Transport - Ambalare

In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Vanzatorul, in cazul expeditie prin intermediul personalului propriu, se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii directe a acestora catre cumparator. Semnarea facturii de achizitie de catre cumparator presupune cunoasterea acestor conditii.

9. ACCEPTARE

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile. De asemenea, pentru produsele vandute si livrate de lcelectricplus.ro, Cumparatorul beneficiaza de returul produselor in 14 zile fara intrebari in cazul in care livrarea se face prin firme de curierat, caz in care Cumparatorul beneficiaza de drepturile conferite de legea comertului la distanta.

10. GARANTII

In cazul produselor vandute si livrate de LC Electric Plus, certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service locala, fie sunt emise de catre Vanzator.

Pentru produsele din Comanda care beneficiaza de garantie in baza certificatelor de garantie emise de catre Vanzator, LC Electric Plus va transmite Cumparatorului aceste certificate de garantie inclusiv in format electronic, prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator.

In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii prin formularul de contact de pe site. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

11. TRANSFERUL PROPRIETATII

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora,cu exceptia serviciului "Deschiderea coletului la livrare".

12. RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

13. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Vanzatorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe LC Electric Plus, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a LC Electric Plus, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre LC Electric Plus, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre LC Electric Plus, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre LC Electric Plus atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa: Str. CALEA LUI TRAIAN  Nr.  57A, Loc. SANNICOLAU MARE, Jud. TIMIS, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

- o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;

- sa interveniti asupra datelor transmise;

- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara

- sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Astfel, LC Electric Plus  poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletter, si poate trimite felicitari sau alte mesaje speciale.

Site-ul LC Electric Plus nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul LC ELECTRIC PLUS poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Prin completarea in formularul de comanda pe site-ul LC Electric Plus a datelor personale, in scopul activitatii de facturare si/sau creditare, va exprimati expres consimtamantul ca persoanele juridice cu care LC Electric Plus a incheiat parteneriate in vederea oferirii produselor prin credit (inclusiv firmele prin care cumparati produsele in rate) sa prelucreze datele dvs. personale in vederea consultarii informatiilor inregistrate pe numele dvs. in baza de date a Biroului de Credit.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

14. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

15. LEGEA APLICABILA - JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre LC Electric Plus si utilizatori / clienti / cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

16. RENUNTAREA LA CUMPARARE-Returnarea produselor

1. Consumatorul (conform legislației in vigoare, este orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite in asociații, care cumpără, dobandesc, utilizează sau consumă produse ori servicii in afara activității lor profesionale) are dreptul să notifice in scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestărilor de servicii, de la incheierea contractului. Dreptul de renunțare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

Cumpărătorul poate renunţa la produsele achiziţionate din magazinul online LC Electric Plus, in termen de 14 zile de la recepționarea lor, conform prevederilor OG 130/2000 privind protecția consumatorilor la incheierea și executarea contractelor la distanță, cu modificările aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007, OUG 174/2008 si OUG 34/2014;

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la returnarea produsului si comunicarea contului IBAN al clientului.Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, pete, socuri, etc.. fara ca acestea sa fie aduse la conformitate.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 3 lit.e.

Produsele livrate de vanzator prin mijloace proprii, la domiciliul cumparatorului nu este considerata livrare prin curier si nu fac obiectul unui contract la distanta.

Toate solicitările de renunţare la cumpărare se vor expedia prin formularul de contact sau email.Numai cererile scrise se vor lua in considerare.

2. Produse nefunctionale in primele 48 de ore de la livrare (DOA)

Produs nefunctional in primele 48 ore (2 zile lucratoare) de la receptie. In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, in urma notificarii scrise sau prin prezentarea la sediu in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

3. Produse aflate in garantie cu raport de service de inlocuire (negatie)

Produsul pentru care unitatea de service abilitata a emis accept de inlocuire, se poate returna la sediul Vanzatorului. Acesta va fi inlocuit cu un produs identic (in acest caz neintervenind costuri suplimentare) sau cu un produs similar (cu posibilitatea achitari diferentei), daca acest lucruri nu sunt posibile , se va returna contravaloarea acestuia.

4. Produse de tip comanda speciala, indiferent de categorie aduse in stoc in urma unei comenzi ferme din partea ta si/sau a efectuarii platii in avans, nu pot fi returnate.

Ne bazam pe cookie-uri pentru a furniza serviciile noastre. Prin utilizarea serviciilor noastre, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre.