NOU: Se pot face plati online cu cardul!

PRECIZARI PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice .
Din punct de vedere tehnic protectia datelor cu caracter personal este asigurata de Shopify Inc. 
SC LC ELECTRIC PLUS cu sediul in Sanicolau Mare are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor dvs. (nume, prenume, nr. de telefon, adresa/domiciliul pentru corespondenta, adresa de e-mail, este acela de a indeplini obiectul de activitate al Societatii in desfasurarea activitatilor de vanzare electrocasnice,electronice, de marketing si publicitate si indeplinirea obligatiilor contractuale cu tertii.
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare realizarii operatiunilor de vanzare cumparare a bunurilor si serviciilor comandate de dvs.. Refuzul dvs. determina imposibilitatea achizitionarii produselor prin intermediul acestui magazin virtual. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: 
- persoana vizata,
- angajatilor societatii,
- imputernicitilor operatorului,
- alte persoane fizice sau juridice care prelucreaza datele personale in numele societatii (ex: avocati, consultanti, contabili, auditori),
- parteneri contractuali ai societatii,
- organelor de politie si autoritatilor judecatoresti (la solicitarea acestora),
- societati bancare (in cazul in care plata se incearca si /sau se efectueaza prin card bancar)
- sau altor persoane fizice sau juridice impuse de Legea nr. 677/2001.

SC LC ELECTRIC PLUS SRL SE OBLIGA SA NU TRIMITA MESAJE PUBLICITARE CARE CONTIN: MATERIALE CU CONTINUT DESTINAT ADULTILOR SAU MATERIALE PRIN CARE SE INCEARCA FRAUDAREA UTILIZATORULUI.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata adresata SC LC ELECTRIC SRL sau e-mail la contact@lcelectricplus.com.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Observatie: *orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.
Politica de confidentialitate
SC LC ELECTRIC SRL isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii. SC LC ELECTRIC SRL garanteaza utilizatorilor sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti (toate comunicarile comerciale descrise se vor face prin intermediul nostru). La cererea expresa a unor autoritati ale Statului Roman (instantele judecatoresti, Politia, Procuratura sau alte autoritati abilitate in acest sens), SC LC ELECTRIC SRL isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator.

Licenta de acces pe site

S.C. LC Electric S.R.L. iti ofera o licenta limitata pentru a accesa in interes personal site-ul LC ELECTRIC PLUS, dar interzice transferarea datelor de pe site (altele decat datele de tip cache), sau modificarea acestora exceptand situatiile in care S.C. LC Electric S.R.L isi declara acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul LC ELECTRIC PLUS si nici o parte componenta a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicarii, copierii, vanzarii sau exploatarii in orice scop comercial fara consimtamantul scris al S.C. LC Electric S.R.L. Administratorul S.C. LC Electric S.R.L poate interzice in orice moment accesul pe site al oricarei persoane fara obligatia de a motiva aceasta decizie.

Ne bazam pe cookie-uri pentru a furniza serviciile noastre. Prin utilizarea serviciilor noastre, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre.